Thursday, March 24, 2022

Uppsats om sms när du kör

Uppsats om sms när du kör



Att köpa tidningar online på EssayBasics är ett utmärkt val. Vissa stater förbjuder handhållen användning, uppsats om sms när du kör, vissa förbjuder all mobilanvändning, vissa förbjuder textmeddelanden och vissa förbjuder en mängd olika användningsområden på åldersrelaterad basis. Din telefon ringer och du tar tag i den och tittar på skärmen. Försök att fästa en klisterlapp på ratten på din bil för att påminna dig själv om att inte sms:a och köra. Ändå verkar dessa åtgärder vara otillräckliga. Svar: 5 sekunder.





Sluta sms:a medan du kör



Uppmärksamhet Material fokusera uppmärksamhet på problem: Föreställ dig att du kommer för sent till den här klassen, uppsats om sms när du kör, du sätter dig i bilen och beger dig ner genom gatewayen. Din telefon ringer, och du uppsats om sms när du kör det och titta på skärmen. Det är din vän som frågar om du vill gå på lunch idag. Du går för att skicka ett kort svar. Allt detta hände på en halv sekund. Koppla till publiken: Räck upp handen om du har en licens. erkänna att de använder sin cell varje gång de sätter sig bakom ratten. CDC, : De flesta av oss känner till att sms:a och köra bil uppsats om sms när du kör farligt, men vi fortsätter ändå att göra det. Hur det fungerar. Jag tittar ofta på min telefon när någon sms:ar mig.


Jag tittar på GPS:en eller byter låt från Spotify, och alla dessa saker jag gör tar mina ögon från vägen. SMS innebär manuell, visuell och kognitiv distraktion samtidigt. All aktivitet som tar bort blicken från vägen ökar risken för olyckor. Av var fjärde trafikolycka som inträffar i USA. orsakas av mobiltelefonanvändning. Teen Safe, staden El Paso skickade ett sms när man körde förordningen i men från och med september. TxDot, Förbudet sträcker sig utöver vanliga textmeddelanden till e-post och text eller fotobaserade appar för sociala medier, inklusive Facebook, Twitter och Snapchat. DMV, Överträdelsen är att läsa, sms:a eller skicka meddelanden. Så om du måste läsa en karta på din telefon skulle det troligen utgöra en överträdelse.


Lagen säger också att du kan använda en enhet om din bil stannas, men det betyder inte när du stannar i trafiken eller vid rött ljus. Ditt fordon måste stå helt och hållet och parkera vid sidan av vägen för att mobiltelefonen ska vara i din hand. Vi är alla berörda. National Safely Counsel säger att bilolyckor är den ena mördaren bland tonåringar i USA. Uppsats om sms när du kör Safety Council, Distraherad körning dödade ungefär människor i detta land och i det antalet minskade bara 22 personer, uppsats om sms när du kör. I människor dödades och en annan skadades. Att köra distraherad jämförs med rattfylleri eftersom det följer samma psykologiska mönster: när förare kommer undan med att köra distraherad fortsätter de sedan att utöva denna dåliga vana tills en olycka inträffar eller tills de åker fast och får konsekvenser.


AAA, Main Point 2 Vet någon här ungefär hur lång tid det skulle ta för en att gå från 60 mph till noll? Svar: 5 sekunder. I motorvägshastigheter, när du tar blicken från vägen i fem sekunder, färdas din bil mer än fot? om du inte träffar något först. Dagliga redaktioner, distraktion kan ta många andra former också. Jag såg en gång en kille på motorvägen äta en kopp nudlar med pinnar medan jag körde. Han svängde i körfältet och försökte balansera koppen med nudlar, hacka pinnar samtidigt som han höll i ratten och gick i ungefär 60 miles per timme, uppsats om sms när du kör. Föregå med gott exempel. Om du har en passagerare, låt dem styra telefonen. Använd ett Dash-fäste vid behov.


Kan användas när du behöver GPS eller när du använder musikappar och programmerar din musik eller plats före dig uppsats om sms när du kör bilen i körning. Att stoppa distraherad körning börjar med att var och en av oss individuellt gör ett åtagande att hålla fast vid säkra körvanor. Att känna till riskerna räcker inte. Vi känner till riskerna och ignorerar dem fortfarande varje dag. Vi måste tvinga oss själva och kontrollera våra drifter att röra våra telefoner. Bind tillbaka till publiken: Kom ihåg att distraherad körning dödar människor. Och om du är passagerare i ett fordon och föraren är distraherad, säg till. Behöver en uppsats om sms när du kör uppsats om samma ämne? Innehåll 1 Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För alla ämne 2 Kropp 3 Slutsats.





en sliten väguppsats



Om det är så farligt att skicka sms när de kör bil bör folk överväga alla dess negativa konsekvenser innan de ägnar sig åt det. Före allt annat utgör sms under körning en visuell distraktion för föraren. Om någon kör i 85 km/h, motsvarar detta att köra längs en fotbollsplan utan att titta på vägbanan Gardner, förresten, statistiken avslöjar hela bilden av hur människor spenderar sin tid med smarta telefoner i bilen. Medan föraren tar emot och skapar meddelandena, särskilt när en sms-konversation äger rum, tittar han eller hon inte på vägen. Om föraren ständigt skymtar bort från vägen för att läsa och skriva meddelanden, lider reaktionstiden på händelser, upptäckt av faror och fordonskontroll.


Andra aktiviteter distraherar föraren mindre än så. Behöver specialskrivet papper? Vi skriver en uppsats från grunden enligt dina instruktioner! Ring nu Starta chatt Beställ nu. Jämfört med baslinjekörning kontrollerar de som sitter vid ratten inte sitt fordon inom körfältet lika exakt. Genom att agera så riskerar ouppmärksamma förare alla deltagare i vägtrafiken. Först utsätter dessa förare fotgängarna för risken; utan att vara uppmärksam på vägen kan de inte lägga märke till det röda ljuset och kan träffa dem. För det andra sätter de andra förare under risken. Medan andra förare försöker följa trafikvägens regler håller de sig till sina körfält.


När ens en deltagare på trafikvägen rör sig från körfältet på ett olämpligt sätt, tvingar det andra förare att göra detsamma. I så fall ökar chanserna för bilolyckorna. Därför är det mycket farligt att förflytta sig utanför körfältet även för en stund. Kunden säger om oss Carl F. Lyckligtvis proffs på helpme. org kan göra det åt mig så fort jag behöver. Tack! Jag är mycket tacksam för det utmärkta arbete du gjorde med mitt papper. Jag fick högsta betyg i klassen! Jag är en arbetande student och jag har inte tillräckligt med tid för att göra tråkiga pappersarbete. Dessutom vill jag umgås med mina vänner. Lyckligtvis hjälp mig.


org kan hjälpa mig. Tack killar! Studien involverade att undersöka förare som använder mobiltelefon för att sms:a medan de kör. Distraktion orsakad av användning av mobiltelefon under körning ökar reaktionstiden för förare och ökar sannolikheten för olyckor. Denna studie jämför reaktionstiden för […]. Det har skett många tekniska framsteg under de senaste åren, särskilt inom området informationskommunikationsteknologi. Mobiltelefoner har blivit en del av våra liv och genomsyrar alla delar av våra sociala och personliga liv. Ett av fälten som har drabbats av detta fenomen är körning, många gånger till ödesdigra mål. Inledningen […]. Det finns olika regler och förordningar när det gäller att ha körkort.


Några […]. Antalet olyckor på allmän väg har ökat under de senaste åren. Intressenter efterlyser kraftfulla åtgärder och alternativa program för att minimera trafikolyckor. För närvarande har endast 35 stater i USA helt förbjudit sms till alla sina trafikanter, men det räcker inte för att minska problemet. Det finns ett behov av ett rikstäckande förbud mot sms-körning som rekommenderas av National Transportation Safety Board. Lagar förbjöd sms när du kör bil kommer att rädda många liv i Amerika. Med den nya trenden med sms nära 5 har dödsfall och många skador orsakats av distraherade förare. Det är absolut nödvändigt att regeringen vidtar strängare åtgärder för att minimera det ökande antalet dödsfall som orsakas av unga förare.


För att effektivt eliminera denna last är det nödvändigt för regeringen att anta förenande lagar och strängare straff för dem som sms:ar medan de kör. Dessa nya lagar måste förbjuda sms-körning för alla, inte bara unga förare eftersom sms-körning har liknande effekt på alla. Det ska inte finnas några invändningar mot lagar för sms under körning. Varje stat måste ha liknande lagar mot sms när du kör, Massachusetts lagar om sms under körning bör vara en modell för andra stater. Massachusetts har de strängaste lagarna för trafiksäkerhet. Straffet för de som hittas sms:a under körning bör skärpas för att få folk att gräva djupare i fickan för att betala mer.


Enbart böter räcker inte; strängare regler bör inkludera körkortsavstängning för att få människor att hålla borta sina telefoner när de kör. Förutom att stifta nya lagar, måste alternativa trafiksäkerhetsprogram initieras för att utbilda allmänheten om farorna med distraherad körning mer genom att sms:a. Regeringen måste anta lagar som gör det obligatoriskt för alla att ta distraherade körlektioner. Ett nationellt förbud i kombination med alternativa trafiksäkerhetsprogram ska minska antalet olyckor orsakade av sms-körning. Behöver du en välskriven övertygande uppsats? Att köpa tidningar online på EssayBasics är ett utmärkt val.

No comments:

Post a Comment